Energetyzująca magia liczb

Początek roku, jak we wszystkich organizacjach, wymusił na nas administracyjne spojrzenie w przeszłość. Co zobaczyliśmy?  Parę liczb, które mówią same za siebie.

Od dnia rejestracji naszej Fundacji, czyli od 15 maja 2014 roku, a więc w przeciągu tylko 8 miesięcy, zorganizowaliśmy 176 warsztatów i treningów. W sumie ponad 300 godzin zajęć w salach i w plenerze. Nie licząc różnych wydarzeń, w których braliśmy czynny udział, takich jak Międzynarodowy Dzień Osób Starszych.

Około 400 osób z czterech generacji, „od lat pięciu do stu pięciu”, ćwiczyło z nami przynajmniej raz, a połowa z nich wielokrotnie, zwłaszcza kiedy pogoda pozwalała nam na praktyczne zgłębianie tajników taiji quan i qigong ‘u w warszawskich parkach.

Dziękujemy wszystkim, którzy z nami ćwiczyli i nas wspierali. Trudno nie patrzeć z optymizmem w przyszłość!

3 komentarze dla "Energetyzująca magia liczb"

• Paweł
    4 lutego 2015 (00:16)
    Odpowiedz

Liczby na prawdę robią wrażenie. Gratuluję niemałego sukcesu w tak krótkim czasie funkcjonowania Fundacji i dziękuję za wspólne ćwieczenia! Oby tak dalej, albo jeszcze lepiej:)

• Fundacja Dantian
    4 lutego 2015 (11:06)

Dziękujemy!

• julia
    13 lutego 2015 (23:39)
    Odpowiedz

Wyrazy szacunku i uznania za tyle pozytywnych dokonań w tak krótkim czasie!!!

Masz coś do powiedzenia?

Some html is OK