Cennik

DZIAŁALNOŚĆ EDUKACYJNA – CENNIK

Fundacja organizuje szkolenia i różne wydarzenia o charakterze edukacyjnym, bezpłatne bądź odpłatne dla uczestników. Zgodnie ze statutem, jakiekolwiek dochody Fundacji Dantian są w całości przekazywane na realizację jej celów statutowych.

Opłaty za zajęcia typu edukacyjnego (warsztaty, treningi, itp.)

Typ zajęć

Oplata za uczestnictwo 1 osoby

Bezpłatne (zajęcia finansowane przez Fundację Dantian lub sponsorów, partnerów, itp.)

_________

Jednorazowe (1,5 godz.) Normalna: 30PLN (płatne na miejscu) lub z karnetu, ważnego 1 rok, na 10 zajęć, w cenie 270PLN

Rabatowa*: 25PLN (płatne na miejscu) lub z karnetu, ważnego 1 rok, na 10 zajęć, w cenie 225PLN

Regularne 1X(1, 5 godz./tydz.) Normalna: 120PLN/mies. (płatne z góry)

Rabatowa*: 95PLN/mies. (płatne z góry )

Regularne 2X(2×1,5 godz./tydz.) Normalna: 190PLN/mies. (płatne z góry)

Rabatowa*: 155PLN/mies. (płatne z góry )

Regularne ≥3X (dowolna liczba zajęć w miesiącu) Normalna: 250PLN/mies. (płatne z góry)

Rabatowa*: 200PLN/mies. (płatne z góry )

Specjalne (całodzienne, wyjazdowe, pokazy, itp.) W zależności od kosztów organizacyjnych
Kursy dyplomowe W zależności od rodzaju kursu
Indywidualne (1-3 osób) W zależności od umowy

*Opłaty za zajęcia należy wpłacać gotówką lub przelewem na konto: Bank PKO SA, Al. Jerozolimskie 65/79, nr konta 08124062181111001058278535.*Opłata rabatowa przysługuje posiadaczom Karty Rabatowej Przyjaciela Fundacji Dantian, Seniorom(65+) oraz Studentom. Osoby o statusie Donator-duo mogą zapłacić za dwie osoby 150% nominalnej stawki za uczestnictwo 1 osoby.

Zajęcia płatne z góry powinny być opłacone do 10-go każdego miesiąca. Przy dokonywaniu opłat przelewem należy mieć do wglądu potwierdzenie dokonania przelewu (wersja papierowa lub elektroniczna)

W przypadku zawieszenia zajęć na okresy świąteczne lub z innych powodów, opłaty miesięczne zostaną proporcjonalnie zredukowane.

Osoba, która nie jest w stanie opłacić pełnych opłat za płatne zajęcia/wydarzenia organizowane przez Fundację, może w całości lub częściowo być zwolniona z opłat. W takich przypadkach należy powiadomić wcześniej ustnie lub mailem organizatorów celem rejestracji i uzyskać ich akceptację.