Przed wakacjami!

Drodzy Adepci i Adeptki taiji i Qigonu, ale przede wszystkim przyjaciele Fundacji Dantian oraz sympatycy Studia Dantian.

Dziś ostatnie nasze wspólne spotkanie przed wakacjami w tak szerokim gronie.

Serdecznie zapraszamy na wieczór autorski Bartłomieja Gajowca i Mayi Rostkowskiej, autorów bajki „O Wilku i Promyku”.

Spotkanie odbędzie 28.06.2019 (piątek),

Studio Dantian, ul. Słupecka 4/ 37 (obok Placu Narutowicza), godz. 18:00

Są bajki, które pamiętamy od zawsze. Te czytane przez rodziców do snu i te, których bohaterów zabieraliśmy ze sobą w sny.

Spotkanie z nową bajką prosi o miejsce w sercu na nowe postacie, wygląd ich oczu i ich przeżycia. Spójrzcie razem z nami, jak wyglądało przygotowanie opowieści o Wilku i Promyku. Marzy nam się, by została ona z Wami na zawsze.

Włożyliśmy w nią mnóstwo serca, dużo farb i trochę tuszu na litery. Pod przykryciem z papieru leży tajemnica.

PS 1. A najwiecej włożyliśmy w to serca.
PS 2. W czasie spotkania odbędzie się wernisaż Mayi Rostkowskiej, autorki ilustracji do bajki „O Wilku i Promyku” a także mini pokaz filmików dotyczących powstawania książki oraz, co najważniejsze, rozmowa z autorami na temat kulis historii z Wilkiem. I jak przystało na taki wieczór, podpisywanie książki.

Link do portfolio książki
Filmowe zapraszenie na wieczór autorski

Czekamy na Was,

Zespół Studia Dantian

No Replies to "Przed wakacjami!"

Got something to say?

Some html is OK