W Dniu Dziecka!

Kochane Dzieci (czyt. Adepci i Adeptki) !

Wróciliśmy wczoraj z Chin, tuż przed Dniem Dziecka, z głowami i kartami pamięci pełnymi niezapomnianych wrażeń! Aby już z gniazda Fundacji złożyć Wam życzenia i podzielić się wrażeniami i nowo zdobytymi umiejętnościami !

W tym pięknym Dniu życzymy wszystkim Dzieciom, tym małym i tym dużym, aby zabawa i pogoda ducha nigdy Was nie opuszczały – nawet na chwilę! Aby energia rozpierała Was codziennie i abyście nią mądrze gospodarowali.

W prezencie przygotowujemy dla Was wielki maraton wspomnień trwający cztery środy (07, 14, 21, 28 czerwca). Zapraszamy na pierwszą część już w najbliższą środę, 7 czerwca, o godzinie 18:00, do Muzeum Azji i Pacyfiku, ul. Solec 24 na: PODRÓŻ DO ŹRÓDEŁ CHIŃSKICH SZTUK WALKI https://fundacjadantian.com/wydarzenia/podroz-do-zrodel-chinskich-sztuk-walki/2017-06-07/

A celebrując dzisiejszy Dzień Dziecka, mini filmik  o tym jak nasze wyjazdowe dzieci spędzały wolny, wakacyjny czas !!!

Kilknijcie w link 🙂

Komentarze o “W Dniu Dziecka!