Ładowanie Wydarzenia

ONLINE: ĆWICZENIA I MASAŻ OCZU 〜 JAN GLIŃSKI

Kwiecień 2 godz. 18:00 - 19:30

19 zł

Zapraszamy 2 kwietnia (czwartek) na warsztat online podczas którego poznamy praktyczne ćwiczenia wzmacniające i masujące oczy. Warsztat poprowadzi Jan Gliński.

To będzie prawdziwa ulga dla zmęczonych oczu!

👁‍🗨 Większość z nas spędza teraz wiele czasu w niedużych, zamkniętych pomieszczeniach, wpatrując się w różne ekrany. Tym bardziej jest więc ważne, aby w tym okresie szczególnie zadbać o oczy.

👁‍🗨 Oczy to nie tylko „zwierciadło duszy”, ale i wskaźnik zdrowia całego organizmu, w tym wszystkich jego narządów, zwłaszcza Wątroby.

Wiele popularnych ćwiczeń i sportów, jak podnoszenie ciężarów, body building i inne, których celem jest zwiększenie masy i siły mięśni, są w dłuższej mierze szkodliwe dla oczu. Zaś delikatne ćwiczenia, takie jak qigong, są dla zdrowia oczu bardzo wskazane. 👀

👁‍🗨 W trakcie warsztatu zrobimy wspólnie szereg ćwiczeń i masaży, takich jak masaż “Pięciu kół odżywiających oczy”, na podstawie metody dr. Ma Xu Zhou, nazywanej w Chinach “Aniołem Oczu”, czy wybrane ćwiczenia metody Bates’a, czerpiącej z tradycji jogi i qigongu.

👉 Jak wziąć udział w prelekcji ONLINE?

Inwestycja – 19 zł

1️⃣ Formą zapisu jest przelew w wysokości 19 zł o tytule: Ćwiczenia i masaż oczu – warsztat online, na konto Fundacji Dantian – Bank PKO SA, nr konta 06 1240 6218 1111 0010 7770 4082

2️⃣ Po wykonaniu przelewu, prześlij nam potwierdzenie na email: studiodantian@gmail.com

3️⃣ Dostaniesz od nas email zwrotny z zaproszeniem do wirtualnej platformy, na której odbędzie się wykład

❗️Uwaga! Zapisy i płatności przyjmujemy do 2 kwietnia dnia do godz. 15.00

👉 Czas i miejsce spotkania?

🎥 Czas trwania –1 godzina. Spotykamy się o godzinie 18.00 ONLINE na platformie ZOOM.

🎥 Pobierz na komputer lub telefon bezpłatną aplikację ZOOM: https://zoom.us/join

🎥 Na godzinę przed spotkaniem otrzymasz od nas mail z linkiem do pokoju oraz ID i hasło do zalogowania się na wydarzenie

W razie potrzeby, służymy pomocą 🙂

Warsztat poprowadzi Główny Instruktor taiji i qigongu – JAN GLIŃSKI. Od ponad 20 lat doskonali swoje umiejętności pod kierunkiem Ly Chuan Zheng’a, mistrza siódmej generacji szkoły Yang Jia Lao Jia (Starego Stylu Yang) Taiji Quan z siedzibą na Tajwanie. W 2017 r. został oficjalnie potwierdzony jako nauczyciel ósmej generacji Sztuk Walki Klasycznego Yang Taiji przez światową federację.

Szczegóły

Data: