Wyjątkowy program na czerwiec!

Z wielką przyjemnością zapraszamy na wyjątkowy miesiąc ciekawych spotkań w kręgu chińsko-tajwańskim :).

trailer:

• 10 czerwca (sobota), Kino Apolonia, Al. Solidarności 62 (200 m od stacji metra Ratusz), godzina 19:00, filmowy pokaz teatru tańca z Tajwanu: CLOUD GATE DANCE THEATRE OF TAIWAN. Nawiązując do niedawno obchodzonych trzecich urodzin Fundacji Dantian, mamy przyjemność zaprezentować wyjątkowy, jednorazowy pokaz filmowy, podczas którego zobaczymy: Song of the Wanderers oraz Moon Water. Więcej informacji: https://fundacjadantian.com/wydarzenia/pokaz-teatru-tanca-cloud-gate-dance-theatre-of-taiwan/

• 24 czerwca (sobota), Kino Apolonia, Al. Solidarności 62 (200 m od stacji metra Ratusz), godzina 19:00, filmowy pokaz teatru tańca z Tajwanu U-THEATRE, podczas którego zobaczymy: Beyond Time oraz Meeting with Bodhisattva. Więcej informacji w zakładce Kalendarz.

• 7,21,22, 28 czerwca (środy) o 19:45, w MAiP, odbywają się zajęcia taiji, grupa początkująca
  • we wtorki i w piątki do 28 czerwca o 18:30, Szkoła Podstawowa nr 69 przy ulicy Wiktorskiej 73, zajęcia taiji, grupa początkująca + zaawansowana

Wszystkich serdecznie zapraszamy na szereg spotkań, warsztatów, pokazów, a dla zachęty przed środowym spotkaniem kilka zdjęć z podróży do Chin, czekamy na Was!

Poster-Cloude-Gate-Theater

Chiny-2 Chiny-3 Chiny-4 Chiny-5 Chiny-6 Chiny-8 Chiny-9 Chiny-10 Chiny-7-B