15 maja 2020 roku Fundacja Dantian kończy 6 lat!

Świętujemy w kameralnym gronie, ze względu na ograniczenia.

Zdmuchujemy zdecydowanym ruchem szabli 6 świeczek z urodzinowego tortu, życząc sobie jeszcze więcej optymizmu i energii do dalszych działań!

Pozdrawiamy liczne grono przyjaciół Fundacji Dantian. Dziękujemy, że jesteście z nami przez tyle lat z Energią Świadomego Ruchu. Dużo słońca i dobrych myśli dla nas wszystkich!

A tak świętowaliśmy w 2019 roku w Japonii oraz w Och – Teatrze w Warszawie:

W 2018 robiliśmy międzynarodowy Festiwal naszego stylu taiji na 350 osób i nie było czasu świętować czwartych urodzin, został za to film:

W 2017 mamy materiał o naszych 3 urodzinach i o tym co się działo przez ten rok:

I znowu 2016 gdzieś nam zniknął w zapracowaniu, za to mamy naszą pierwszą produkcję filmową, opublikowaną dokładnie 15 maja 2015 roku, zapraszamy do obejrzenia:

Dziękujemy Wam za to, że byliście z nami przez te wszystkie lata. To dzięki Waszej obecności i wspólnym ćwiczeniom Fundacja Dantian trwa. Dziękujemy naszemu nauczycielowi Janowi Glińskiemu za Wielkiego Ducha i Siłę oraz Wiedzę, którą dzieli się codziennie z nami, przez cały ten czas, czy to na świeżym powietrzu, czy też w zamkniętych przez pandemię domach. Sto lat, albo jeszcze dłużej, Fundacjo Dantian!!!