Relacja z warsztatów w Porąbce!

Za nami warsztaty “Wibrujące organy” w Domu Przebudzeń w Porąbce. W trakcie warsztatów harmonizowaliśmy pracę organów wewnętrznych, rozumianych nie anatomicznie, a funkcjonalnie, zgodnie z Klasyczną Medycyną Chińską. Uwzględniając w jakich (…)

QIGONG A NOWOTWORY

CZY ĆWICZENIA QIGONGU MOGĄ BYĆ ISTOTNYM ELEMENTEM SKŁADOWYM W PROFILAKTYCE I TERAPII ONKOLOGICZNEJ ? ZDECYDOWANIE TAK, brzmi odpowiedź, w oparciu o doświadczenia nie tylko Klasycznej Medycyny Chińskiej i współczesnych chińskich (…)

Jak stać się żyrafą w Łazienkach?

W piątki 17 i 24 czerwca, w Parku Łazienkowskim, ćwicząc chodzony qigong https://www.fundacjadantian.com/qigong-na-lato-trzy-kolejne-piatki-poczatek-10-06-22-mdk-ul-lazienkowska-7-godz-18-30/, zajmiemy się też Wu Qin Xi. Warto więc przypomnieć jego historię. Wu Qin Xi („Ćwiczenia Pięciu Zwierząt”, (…)

Urodziny 8 Fundacji Dantian

Jak ten czas leci! Mamy już 8 lat!

Prawie trzy tysiące dni działalności za nami!!! Dokładnie tak! Mamy jako Fundacja Dantian porządne 8 lat!.W ostatnią, rocznicową niedzielę celebrowaliśmy zatem naszą satysfakcję, determinację i wytrwałość, bycie na stanowisku i (…)

EFT TAPPING | TECHNIKA OPUKIWANIA CIAŁA | 20.05.22 godz. 18.30 | MDK, ul. Łazienkowska 7

EFT Tapping to metoda pracy z ciałem, emocjami i umysłem. Bezbolesna, będąca też prostym sposobem leczenia. Na zajęciach dowiesz się dlaczego najlepiej zajmować się sobą kompleksowo oraz jak bardzo ciało, emocje i umysł idą (…)

Zdjęcie z dnia taiji i qiongu